לןגן

תבשיל שעועית עם בשר צוואר

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 13/04/2015 | 19:28
תבשיל שעועית עם בשר צוואר

תקציר המתכון: תבשיל שעועית לבנה עם בשר אין יותר טוב מזה (:

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 8, זמן הכנה: 2 שעות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לוקחים סיר ומרתיחים את הבשר לשעה.

  2. לוקחים את השעועית מסננים ומבשלים לשעה.

  3. אחרי הכל לקחת סיר לטגן בצל ושום עד לשקיפות להוסיף את הבשר והגזר ולטגן 10 דקות אחר כך להוסיף את הסלרי הרסק התבלינים ולערבב להוסיף את המים והכוסברה והשעועית ולבשל על אש גבוהה 5 דקות ואז להנמיך לשעה.

  4. ולבסוף לקחת כוס עם הקמח והמרק עוף להוסיף מים קרים לערבב טוב טוב לקחת מסננת ולסנן את זה על המרק לבשל עוד חצי שעה בערך לסמיכות.

  5. להגיש עם אורז לבן.

  6. יאמי(: