לןגן

חנוכה-לביבות תפוחי אדמה

מאת: מירי גולני, פורסם: 02/12/2015 | 07:27
חנוכה-לביבות תפוחי אדמה

תקציר המתכון: ניתן להוסיף לתערובת גבינה צהובה מגוררת וזה מצוין

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מגררים את תפוחי האדמה והבצל על פומפייה גסה.

  2. לסחוט את הבצל ותפוחי האדמה המגוררים ולשפוך את המים.

  3. להוסיף לתערובת את שאר המצרכים ולערבב טוב.

  4. ניתן להוסיף כף או שניים של אבקת מרק עוף.

  5. אני מחלקת את התערובת ל-2 קערות

  6. ומוסיפה לקערה אחת 250 גר' גבינה מגוררת - טל עמק / פיקורינו / קצקבל.

  7. ליצור לביבות ולטגן בשמן חם.