לןגן

פלפל חריף בצבעים מוחמץ

מאת: ליאת שפיצר, פורסם: 01/12/2015 | 22:53
פלפל חריף בצבעים מוחמץ

תקציר המתכון: פלפלים חריפים מוחמצים

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 30, זמן הכנה: 10 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשטוף היטב את הפלפלים החריפים - חשוב שאלו יהיו טריים ולהשאיר אותם שלמים, לסדר לתוך צנצנת. לשים חצי כוס מלח, 1.5 כוסות חומץ ולשים מים עד למילוי הצנצנת. לסגור היטב ולערבב (לשקשק את הצנצנת). מוכן לאכילה תוך 7-10 ימים. לא להכניס למקרר, להשאיר את הצנצנת על השיש. *טיפ ממני אליכן - להכניס אך ורק מזלג נקי לתוך הצנצנת *