לןגן

פלפל ירוק חריף מוחמץ

מאת: ליאת שפיצר, פורסם: 01/12/2015 | 22:45
פלפל ירוק חריף מוחמץ

תקציר המתכון: 10 דקות (אפילו פחות..) זה כל מה שצריך כדי להכין את הפלפל המדהים הזה !!!

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 30, זמן הכנה: 10 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לירקות

לתיבול

אופן הכנה

  1. לשטוף היטב את הפלפלים החריפים - חשוב שאלו יהיו טריים ולהשאיר אותם שלמים, לשטוף ולחצות הפלפלים החריפים האדמדמים - לסדר לתוך צנצנת - אני אוהבת לשים את הפלפלים האדמדמים כלפיי חוץ (כמו בתמונה) כי זה נותן צבעים יפים. לשים חצי כוס מלח, 1.5 כוסות חומץ ולשים מים עד למילוי הצנצנת. לסגור היטב ולערבב (לשקשק את הצנצנת). מוכן לאכילה תוך 7-10 ימים. לא להכניס למקרר, להשאיר את הצנצנת על השיש. *טיפ ממני אליכן - להכניס אך ורק מזלג נקי לתוך הצנצנת *