תקציר המתכון: מתכון קל וטעים. זמן ההכנה משתנה מתנור לתנור לכן מומלץ לפתוח מידי פעם את התנור ולבדוק מה מצב הכנפיים
קטגוריה: עוף, מספר מנות: 3, זמן הכנה: 40 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
מחממים תנור ל180-170 מעלות
בקערה מערבבים היטב את המלח ורוטב הצ׳ילי ומורחים בתערובות את הכנפיים(אם נשאר מהרוטב ניתן לשפוך אותו על הכנפיים) ומכניסים את הכנפיים לתנור
אופים אותם בערך 35-40 ד׳ק עד שהם מוכנים וזהובים(את הכנפיים לא מכסים במשך האפייה)
לאחר שהם מוכנים וכיבינו את התנור ניתן להשאיר את הכנפיים עוד5-10 ד׳ק בתנור המכובה,
מגישים חם, בתאבון