לןגן

כנפיים הודו בצ׳ילי בתנור

מאת: Anya Mazon, פורסם: 01/12/2015 | 07:20
כנפיים הודו בצ׳ילי בתנור

תקציר המתכון: מתכון קל וטעים. זמן ההכנה משתנה מתנור לתנור לכן מומלץ לפתוח מידי פעם את התנור ולבדוק מה מצב הכנפיים

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 3, זמן הכנה: 40 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל180-170 מעלות

  2. בקערה מערבבים היטב את המלח ורוטב הצ׳ילי ומורחים בתערובות את הכנפיים(אם נשאר מהרוטב ניתן לשפוך אותו על הכנפיים) ומכניסים את הכנפיים לתנור

  3. אופים אותם בערך 35-40 ד׳ק עד שהם מוכנים וזהובים(את הכנפיים לא מכסים במשך האפייה)

  4. לאחר שהם מוכנים וכיבינו את התנור ניתן להשאיר את הכנפיים עוד5-10 ד׳ק בתנור המכובה,

  5. מגישים חם, בתאבון