לןגן

עוף צלוי ביין לבן שום ובצל

מאת: לילך טייב, פורסם: 28/11/2015 | 23:59
עוף צלוי ביין לבן שום ובצל

תקציר המתכון: השילוב של היין הלבן עם השום והבצל נותנים טעם מיוחד במינו לעוף.

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 6, זמן הכנה: 20 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מניחים את כרעי העוף בתבנית אפייה, מפזרים סביב כרעי העוף את שיני השום ורצועות הבצל, יוצקים מעל את שמן הזית, היין והדבש, מתבלים ומערבבים היטב ומורחים את העופות בשני הצדדים עם הטיבול. משרים חצי שעה. מכניסים לתנור שחומם מראש לחום בינוני, 180 מעלות, למשך שעה עד שעה ורבע. במהלך הצלייה יש להפוך את כרעי העוף לצידם השני.