לןגן

לחם בוכרי טעים

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 12/04/2015 | 14:36
לחם בוכרי טעים

תקציר המתכון: לחם בוכרי עולמי וטעים

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים בקערה קמח שמן סוכר מלח דבש מים ולערבב אחר כך להוסיף את השמרים ולערבל לכדור בצק חלק להניח לתפיחה חצי שעה .

  2. לאחר חצי שעה לשים בתבנית תנור על גבי נייר אפייה ולסדר ללחם עגול עם האגרוף של הילד ללחוץ באמצע או פשוט לתת אגרוף לבצק באמצע שיווצר שקע להשאיר לתפיחה עוד חצי שעה.

  3. למרוח בביצהה ולפזר שומשום וקצח.

  4. לאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות לחצי שעה.

  5. בהצלחה(: