לןגן

סלט גמבה

מאת: Anya Mazon, פורסם: 11/04/2015 | 20:09
סלט גמבה

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 5, זמן הכנה: 35 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות

  2. חותכים את הגמבות ל-2 חצאים, כל חצי שמים בתוך נייר כסף שופכים עליו כף שמן עוטפים את הגמבה עם הנייר כסף ומכניסים לתנור ל-180 מעלות ל-25-30 ד'ק

  3. את הראש שום כותשים ומעבירים לקערה, מוסיפים מלח לפי הטעם,

  4. מוצאים את הגמבה מהתנור את הנוזלים שבתוך הגמבה שופכים לקערה

  5. את הגמבות חותכים ומוסיפים לקערה ביחד עם השמן שנותר, מערבבים בודקים טעמים ומגישים, בתאבון