לןגן

עוגת שוקולד קינדר ופררו רושה

מאת: רונית פרץ, פורסם: 26/11/2015 | 16:42
עוגת שוקולד קינדר ופררו רושה

תקציר המתכון: עוגה בחושה ושוקולדית

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 8, זמן הכנה: 5 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. הכנת הקרם

  2. ממיסים 100 גרם שוקולד חלב 5 אצבעות קינדר שמנת מתוקה לקישוט פררו רושה

  3. מערבבים את כל המצרכים ואת המים מוסיפים בסוף אופים ב 170 מעלות בשתי תבניות אינגליש קייק למשך 25 דקות עד שקיסם יוצא יבש