לןגן

מרק קרם קישואים

מאת: לילך טייב, פורסם: 26/11/2015 | 16:23
מרק קרם קישואים

תקציר המתכון: מרק משגע בטעמו המיוחד!

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 10, זמן הכנה: 20 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. קולפים ושוטפים את הירקות ומניחים בתוך סיר גדול. קוצצים פטרוזליה וסלרי ומוסיפים לסיר. מתבלים ויוצקים מים ושמן לתוך הסיר. מביאים לרתיחה, על להבה גבוהה. מנמיכים את הלהבה וממשיכים לבשל כ-30 דקות, עד שהירקות מתרככים. טוחנים את המרק במעבד מזון עד שמתקבלת מחית חלקה וקרמית. טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך.