לןגן

דג בקלה מטוגן

מאת: Anya Mazon, פורסם: 26/11/2015 | 16:15
דג בקלה מטוגן

תקציר המתכון: 🐠🐬🐳🐟

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 3, זמן הכנה: 40 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מערבבים היטב בקערה את המלח, הקמח והפלפל

  2. מחממים שמן במחבת

  3. מקמחים את הדגים ומכניסים לטיגון עם מכסה סגור לכ-20 ד׳ק כל צד על אש קטנה/בינונית לבדוק מידי פעם כדי שלא ישרף.. מגישים חם, בתאבון😘