לןגן

פילה מושט מטוגן

מאת: ליאת שפיצר, פורסם: 26/11/2015 | 03:04
פילה מושט מטוגן

תקציר המתכון: פילה מושט מטוגן לצד סלט פלפלים חריפים וסלט ירקות

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 5, זמן הכנה: 25 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

דג

לתערובת הקמח

לתערובת הביצים

להכנת סלט פלפלים חריפים

להכנת סלט ירקות

אופן הכנה

  1. *השתמשתי בפילה מושט , אבל ניתן להשתמש בכל סוג דג בלי קוצים ועצמות* לשטוף את פרוסות הפילה ולסחוט אותם מהמים. בקערה אחת להכין את תערובת הקמח ובקערה השנייה את תערובת הביצים. לכסות את הדג בקמח, לנער את הקמח , לטבול בתערובת הביצים ולהעביר למחבת עם שמן חם! לטגן את הדגים 4 דקות מכל צד עד שמזהיב , כשמוציאים לשים על נייר סופג .

  2. להכנת סלט פלפלים חריפים - לשרוף או לטגן את הפלפלים החריפים והגמבה האדומה, לקלף ולחתוך לרצועות . להוסיף שום קצוץ, מלח ושמן לפי הטעם. להכנת סלט ירקות - לחתוך את העגבניות ואת המלפפונים לרצועות קטנות, להוסיף פלפל חריף קצוץ לפי הטעם. לתבל במלח, פלפל שחור, לימון ומעט שמן זית :) להגיש חם ובתאבון :)