לןגן

קינוח אוראו

מאת: אושרית , פורסם: 24/11/2015 | 17:17

תקציר המתכון: קינוח ממש טעים חייבים לנסות

קטגוריה: קינוחי כוסות, מספר מנות: 18, זמן הכנה: 45 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מערבבים את שתי הגבינות לתערובת אחידה.

  2. טוחנים את הבוטנים המסוכרים(לא דק מידי) במעבד מזון,ומוסיפים בעדינות לתערובת.

  3. בקערת המיקסר מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר ומוסיפים את פודינג הוניל,עד שהתערובת יציבה

  4. בתנועת קיפול מוסיפים את הקצפת לתערובת הגבינות.

  5. טוחנים עוגיות אוראו. מניחים את שכבת הקצפת בתחתית הכוס מלמעלה מוסיפים את פירורי האוראו וחוזרים על הפעולה עד שהכוס מתמעלה