לןגן

עוגת בון בון

מאת: אתי ממן, פורסם: 23/11/2015 | 21:57
עוגת בון בון

תקציר המתכון: אותו טעם בדיוק!

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 12, זמן הכנה: 20 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ממיסים שוקולד חלב, יוצקים לתבנית סיליקון מלבן, מורחים בדפנות, הופכים מעל מגש ומנערים את שאריות השוקולד, (מתקבלת תבנית חלולה ומצופה בשוקולד), מקפיאים רבע שעה.

  2. ממיסים במיקרו חמאת בוטנים עם שמנת מתוקה, מערבבים ויוצקים על השוקולד, מסדרים שכבת וופלים, מורחים שכבה דקה מהשוקולד ומסדרים שכבת וופלים נוספת, מורחים את יתרת השוקולד ומכסים את העוגה, מחזירים למקפיא לשעתיים, הופכים את התבנית ובלחיצה משחררים את העוגה. מאתי ממן באהבה...