לןגן

באונטי - אצבעות קוקוס מצופות שוקולד

מאת: Mai Israeli, פורסם: 10/04/2015 | 21:07

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 30, זמן הכנה: 15 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

למילוי:

לציפוי

אופן הכנה

  1. מבשלים על להבה נמוכה את כל מרכיבי המילוי מלבד הקוקוס

  2. לאחר שהסוכר נמס - מוזגים לקערה, מוסיפים את הקוקוס ומערבבים היטב

  3. מצננים את התערובת כ-30 דקות

  4. מרטיבים את הידיים ומכינים גלילים קטנים (פחות מאצבע). מניחים אותם בקופסה סגורה ומכניסים לפריזר ל6-8 שעות

  5. מחממים את השוקולד והשמן בבאן מארי עד שהשוקולד נמס לגמרי

  6. טובלים את גלילי הקוקוס בקרם השוקולד ומכניסים בחזרה למקרר לשעה. מגישים קר!