קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 30, זמן הכנה: 15 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד
מבשלים על להבה נמוכה את כל מרכיבי המילוי מלבד הקוקוס
לאחר שהסוכר נמס - מוזגים לקערה, מוסיפים את הקוקוס ומערבבים היטב
מצננים את התערובת כ-30 דקות
מרטיבים את הידיים ומכינים גלילים קטנים (פחות מאצבע). מניחים אותם בקופסה סגורה ומכניסים לפריזר ל6-8 שעות
מחממים את השוקולד והשמן בבאן מארי עד שהשוקולד נמס לגמרי
טובלים את גלילי הקוקוס בקרם השוקולד ומכניסים בחזרה למקרר לשעה. מגישים קר!