לןגן

קובה בורגול מטוגנת

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 22/11/2015 | 23:20
קובה בורגול מטוגנת

תקציר המתכון: קובה מטוגנת

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

רכיבים למלית הבשר

רכיבים למעטפת הקובה

אופן הכנה

  1. אופן הכנת מעטה הקובה:

  2. מערבבים את הבורגול עם כוס מים, ומניחים בצד ל-2 דקות.

  3. אחרי 2 דקות מרוקנים את המים ומוסיפים את הקמח.

  4. מוסיפים תוך כדי ערבוב עוד ¾ כוס מים. מניחים את הבצק לנוח רבע שעה.

  5. מלית הבשר:

  6. לטגן את הבצל עד להזהבה, להוסיף את הבשר הטחון לערבב עם הבצל, לאחר מכן להוסיף את התבלינים להמשיך לערבב ולבסוף להוסיף את הפטרוזיליה הקצוצה, לבשל על אש בינונית בערך חצי שעה ולקרר.

  7. הרכבת הקובה: עוטפים את כדורי הבשר עם הבצק שיצרנו מהבורגול בעטיפה דקה. מרטיבים את היד מדי פעם בעת עטיפת הבשר. ניתן להקפיא את הקובות בשלב זה, ובלבד שהן לא יגעו זו בזו (שלא ידבקו).

  8. מטגנים בסיר עם שמן עמוק.