לןגן

כרוב מאודה

מאת: ליאת , פורסם: 22/11/2015 | 21:50

קטגוריה: ירקות, מספר מנות: 8, זמן הכנה: 1 שעות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שוטפים וחותכים את הכרוב לחצי מהחצי הראשון חותכים מוסיפים לבצל מעדים את הכרוב מוסיפים עגבניה מרוסקת פלפל מלח פפריקה מרק עוף מוסיפה כוס וחצי מים פלסטיק ממשיכים לבשל מוסיפים כפית מיץ לימון וכפית סוכר לבשל ולהוסיף חופן אורז ו 2 כפות רסק ועוד קצת מים