לןגן

סלט

מאת: ליאת , פורסם: 22/11/2015 | 21:33

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 6, זמן הכנה: 15 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. חותכת גדול חסה,עגבניות/עגבניות שרי, מלפפונים, פלפלים אדומים, גבינה בולגרית רכה מלמעלה, זיתים. לרוטב אני מערבבת בכלי: שמן זית, חומץ בלסמי, מיץ מלימון, מלח ודבש.  אני שמה בערך: חצי לימון סחוט, כף שמן זית, 2 כפות דבש, 2 כפות חומץ בלסמי  צריף לערבב הכל ממש טוב שה דבש יימס ואז לשפוך על הסלט ומלמעלה אני מגרדת את הגבינה הבולגרית