לןגן

קציצות דג

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 22/11/2015 | 15:37

תקציר המתכון: קציצות דגים ברוטב עגבניות

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 6, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מרכיבים לקציצות

אופן הכנה

  1. לטחון את דג הפילה במג'ימיקס, להוסיף את יתר החומרים ולערבב עד לקבלת עיסה אחידה.

  2. להכין קציצות ולבשל ברוטב.

  3. לטגן בצל ושום להוסיף רסק עגבניות, מלח, פפריקה מתוקה/חריפה לפי טעם, פלפל חריף, להוסיף בערך 2 כוסות מים להרתיח, להוסיף את הקציצות ולבשל על אש קטנה למשך חצי שעה.