לןגן

עוגת גבינה ופירורים

מאת: Shoam Abitbul, פורסם: 09/04/2015 | 08:30
עוגת גבינה ופירורים

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 10, זמן הכנה: 40 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

רכיבים לבסיס

רכיבים לקרם

אופן הכנה

  1. אופן ההכנת הבסיס (בצק) : מערבבים את כל חומרים הבצק ומשטחים בתבנית עגולה מס 26 ואופים בתנור 180 מעלות עד שהבצק משחים ושהוא נראה אפוי בערך 20 דקות אחרי שמוציאים את הבצק מהתנור כשהוא אפוי מגרדים קצת עם כפית את הבצק (יוצאת שכבה עבה של בצק) ומפוררים ביד ושמים בצלחת אופן הכנת הקרם : מקציפים את השמנת דקה ולאחר מכן מוסיפים את הסוכר ממשיכים להקציף ומוסיפים פודינג מקציפים דקה ומוסיפים את הגבינה לבנה ומקציפים שתי דקות ומוסיפים את החלב וממשיכים להקציף עוד שתי דקות משטחים את הקרם על הבצק והבצק המפורר בצלחת מפוררים על העוגה בהצלחה ❤ שוהם