לןגן

ארבע שכבות שוקולד

מאת: אתי ממן, פורסם: 18/11/2015 | 16:12
ארבע שכבות שוקולד

תקציר המתכון: לאירוח מושלם!

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 12, זמן הכנה: 60 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

מוס שוקולד לבן

מוס שוקולד חלב

מוס שוקולד קפוצ'ינו

מוס שוקולד מריר

אופן הכנה

  1. מוס שוקולד לבן - מערבבים ג'לטין עם חלב מניחים בצד, ממיסים שוקולד לבן, רבע מיכל שמנת מתוקה, מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה, מחממים 10 שניות במיקרו ג'לטין (שמנו בצד) שופכים על השוקולד ומערבבים, מקציפים רבע מיכל שמנת מתוקה, יוצקים לקערת השוקולד ומערבבים, ממלאים שני שקעים בתבנית כדורים (מצורפת לתבנית של העוגה), את שאר התערובת יוצקים לתבנית, מקפיאים עד למוס הבא.

  2. את שאר המוסים מכינים לפי המתכון הנ"ל. ממלאים שני שקעים מכל טעם בתבנית כדורים.