קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 3, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה מערבבים היטב את כל החומרים יחד חוץ מהתמרים אגוזים וקימון בקערה נפרדת מערבבים תמרים קינמון ואגוזים (שמים מעט מיים רותחים על מנת שיהיה קל לערבב והתערובת תהייה רכה למריחה) מחלקים את הבצק לשלוש ומשטחים, מורחים תערובת תמרים ומגלגלים לרולדה, פורסים אבל לא עד הסוף (משאירים את הרולדה עדיין מחוברת) אופים בתנור שחומם מראש 180 מעלות עד שמזהיב, מוצאים, מקררים ורק לאחר מכן חותכים את העוגיות לגמרי מהבצק, לקישוט מפזרים מעט אבקת סוכר... בתאבון...