לןגן

עוגת אוראו

מאת: Shoam Abitbul, פורסם: 09/04/2015 | 01:32
עוגת אוראו

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 10, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לציפוי

רכיבים לבסיס

רכיבים לקרם עוגיות

אופן הכנה

  1. אופן הכנת הבסיס: מרסקים את העוגיות לפירורים וממיסים את החמאה מערבבים את העוגיות עם החמאה ומשטחים בתבנית (חשוב שיהיה מרוסק כמה יותר דק) אופן הכנת הקרם: מרסקים את העוגיות לא דק מדי! (ומוסיפים אותם בסוף הכנת הקרם) שמים את השמנת מקציפים 2 דקות ומוסיפים את הסוכר לאחר מכך מוסיפים את הפודינג ממשיכים להקציף מוסיפים את השמנת . ממיסים במיקרוגל את השוקולד הלבן ומוסיפים לקצפת ממשיכים להקציף מוסיפים את העוגיות אוראו שריסקנו בהתחלה . משטחים את הקרם על הבסיס מכינים את הציפוי שמים על העוגה מכניסים למקפיא ל 2 שעות או למקרר 4 שעות