לןגן

עוגיות שוקולד צ'יפס (ללא מרגרינה או חמאה)

מאת: לילך טייב, פורסם: 17/11/2015 | 18:50
עוגיות שוקולד צ'יפס (ללא מרגרינה או חמאה)

תקציר המתכון: אצלנו בבית לא מכניסים מרגרינה, ואם שמתם לב רב המאפים שלי הם ללא מרגרינה, פשוט יותר בריא! נסו בעצמכם.

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 25, זמן הכנה: 20 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה ומחממים תנור לחום בינוני, 180 מעלות.

  2. מערבבים את כל המרכיבים יחד, יוצרים עוגיות עם כפית מתוך התערובת ומניחים על התבנית. דואגים להשאיר מרווחים גדולים בין עוגייה לעוגייה (כיוון שבזמן האפייה העוגיות מכפילות את ניפחן ועלולות להידבק זו בזו). בעזרת הכפית משטיחים מעט את העוגיות .

  3. מכניסים לתנור ואופים במשך 10-15 דקות, עד שצבע העוגיות הופך ליהיות זהוב.

  4. כשהעוגיות מוכנות מוציאים את התבנית מהתנור ומשאירים את העוגיות להתקרר על התבנית. מעבירים לצנצנת סגורה או קופסא.