לןגן

כנפי עוף בגריל

מאת: לילך טייב, פורסם: 17/11/2015 | 15:35
כנפי עוף בגריל

תקציר המתכון: מאוד טעים!

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 5, זמן הכנה: 5 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שמים בקערה את כנפי העוף, מוסיפים תבלינים ושמן ןמערבבים היטב.

  2. מרפדים תבנית אפייה של התנור בנייר אפייה ומניחים מעל לתבנית רשת לצלייה של התנור. על הרשת מניחים את כנפי העוף המתובלים וצולים בתנור על מצב של גריל, בחום של 230 מעלות, למשך כשעה, עד שהכנפיים מזהיבים. הופכים את הכנפיים צד במהלך הצלייה.