לןגן

זיתים ברוטב עגבניות

מאת: ליטל דוקרקר, פורסם: 16/11/2015 | 20:57
זיתים ברוטב עגבניות

תקציר המתכון: זיתים ברוטב עגבניות פיקנטי שסוחף מיליון מחמאות! זמן הכנה קצר,והסיר תמיד נגמר!! הצלחה מובטחת!

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 3, זמן הכנה: 20 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1. כדאי להפחית את מרירות הזייתים שמים אותם בסיר,מכסים ומביאים לרתיחה. מסננים וטועמים,במידה והזייתים מרים חוזרים על ההרתחה. 2. מחממים את השמן בסיר ומטגנים את הבצל עד להזהבה קטנה. מוסיפים את העגבנייה המגורדת והשום ומערבבים. מבשלים 4-3 דקות. 3. מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים. מכסים ומבשלים על להבה בינונית כ-15 דקות,תוך כדי ערבוב מידי פעם. 4.מגישים חם עם אורז,או קר כסלט.