לןגן

פררו רושה

מאת: אתי ממן, פורסם: 15/11/2015 | 23:39
פררו רושה

תקציר המתכון: פררו רושה מכינים בבית

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 4, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

פררו רושה

מנג'טים שוקולד

ציפוי

אופן הכנה

  1. מכינים מנג'טים - ממיסים שוקולד, מורחים תבנית סיליקון בגודל הרצוי, מקפיאים חצי שעה.

  2. מכינים פררו רושה - במעבד מזון טוחנים וופלים, מעבירים לקערה, בסיר ממיסים חמאה, חלב, קקאו, שוקולד, תמצית וניל, סוכר וניל, יוצקים לקערת הוופלים ומערבבים, מכניסים למקרר חצי שעה להתייצבות.

  3. מכינים ציפוי - בסיר מחממים שוקולד, שמנת מתוקה.

  4. יוצרים כדורים מהתערובת, מהדקים בעזרת הידיים אגוזי לוז, יוצקים את השוקולד, מכניסים למקפיא חצי שעה.

  5. מסירים את מנג'ט השוקולד מהתבנית, בעזרת מכחול יוצרים פס מסביב, עוטפים את הכדור בנייר זהב ומניחים בתוך המנג'ט.