לןגן

כוסיות ג'לי עם סוכרית דובי ג'לי וקצפת

מאת: לילך טייב, פורסם: 14/11/2015 | 22:30
כוסיות ג'לי עם סוכרית דובי ג'לי וקצפת

תקציר המתכון: הכי קל...הכי פשוט...והילדים הכי אוהבים...

קטגוריה: לילדים, מספר מנות: 8, זמן הכנה: 10 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה קטנה מערבבים את אבקת הג'לי עם המים הרותחים, מוזגים לכוסיות החד פעמיות הקטנטנות.

  2. מחכים מעט (כמה דקות) שהג'לי יתחיל מעט להתקשות ואז דוחפים לתוך הג'לי את סוכריות הדובונים. (כשהג'לי עדיין נוזלי הדובונים יפלו למטה ולא יעמדו יפה, לכן כדי לחכות שהג'לי יתקשה מעט).

  3. מקציפים את הריצ' לקצפת יציבה, שמים בשקית זילוף ומזליפים יפה מעל הג'לי.

  4. מפזרים מעל הקצפת סוכריות צבעוניות לקישוט, ועל הקצפת למעלה מניחים סוכריית פנינה.