לןגן

מרק מינסטרונה

מאת: לילך טייב, פורסם: 10/11/2015 | 15:36
מרק מינסטרונה

תקציר המתכון: מרק איטלקי, טעים במיוחד. אם נישאר לכם קצת ממרק ירקות, או שאריות מפסטה, אל תזרקו השתמשו בזה להכנת המרק ושדרגו על-פי המתכון.

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 10, זמן הכנה: 15 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לתיבול

אופן הכנה

  1. מטגנים את הבצל הקצוץ עד להזהבה, מוסיפים עגבניות ושום, ממליחים, מערבבים היטב, ומבשלים במשך כ-5 דקות.

  2. מוסיפים את שאר המרכיבים, מלבד הפסטה והשעועית, מוזגים מים ומערבבים. מבשלים על אש בינונית במשך כ-40 דקות, עד שהירקות מתרככים.

  3. לבסוף מוסיפים את הפסטה והשעועית ומבשלים עוד כ-10 דקות.