תקציר המתכון: מרק איטלקי, טעים במיוחד. אם נישאר לכם קצת ממרק ירקות, או שאריות מפסטה, אל תזרקו השתמשו בזה להכנת המרק ושדרגו על-פי המתכון.
קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 10, זמן הכנה: 15 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
מטגנים את הבצל הקצוץ עד להזהבה, מוסיפים עגבניות ושום, ממליחים, מערבבים היטב, ומבשלים במשך כ-5 דקות.
מוסיפים את שאר המרכיבים, מלבד הפסטה והשעועית, מוזגים מים ומערבבים. מבשלים על אש בינונית במשך כ-40 דקות, עד שהירקות מתרככים.
לבסוף מוסיפים את הפסטה והשעועית ומבשלים עוד כ-10 דקות.