לןגן

פטוט תימני אש

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 04/04/2015 | 22:03
פטוט תימני אש

תקציר המתכון: פטוט תימני חריף וטעים

קטגוריה: פסח, מספר מנות: 7, זמן הכנה: 10 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לוקחים סיר שמים את המחמאה ממיסים ואז שמים את הביצים ומקשקשים אותם לחביתה מקושקשת. ואז מוסיפים תבלינים ,ומערבבים ואז מוסיפים את המים ומערבבים עד שמבעבע ואז שוברים לבפנים את המצות ומערבבים שהמצות נהיות רכות זה מוכן.

  2. מי שרוצה יכולה להוסיף אחרי ששוברים את המצות סחוג וחילבה מוכנה..טעים מאוד.