לןגן

לביבות תפוח אדמה וגבינה

מאת: Anya Mazon, פורסם: 04/04/2015 | 15:47
לביבות תפוח אדמה וגבינה

תקציר המתכון: מתכון צמחוני כשר לפסח קל וטעים-תוספת נפלאה לכל ארוחה.

קטגוריה: פסח, מספר מנות: 20, זמן הכנה: 20 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים שמן במחבת

  2. מערבבים את כל המרכיבים בקערה

  3. לוקחים כף מהתערובות ושמים בשמן הרותח

  4. מטגנים עד להזהבה משני הצדדים

  5. שמים נייר סופג על צלחת ועליה שמים את הלביבות, בתאבון :)