לןגן

פאי אגוזים וחלווה

מאת: לירן אשור, פורסם: 07/11/2015 | 16:35
פאי אגוזים וחלווה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 1, זמן הכנה: 35 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. הכנת הבצק. ממיסים במיקרוגל מרגרינה מוסיפים סוכר,יין מתוק,סוכר וניל,ביצה מערבבים הכל ומוסיפים קמח כמו שציינתי במרכיבים כמה שנכנס. מסדרים את הבצק על תבנית פאי מעל מפוררים חצי חבילת חלווה ושמים מעל הבצק ומהדקים. מעל החלווה מסדרים בצורה עגולה אגוזים בצפיפות. מכניסים לתנור 25 דקות איך שהעוגה יוצאת מהתנור שופכים מייפל על כל העוגה. בהצלחה