תקציר המתכון: הרי אין כמו לקום בבוקר שבת עם הריח של החמין בכל הבית, אז הכנתי לכן מתכון יחסית קל לחמין מושלם שלא תצליחו להפסיק לאכול!!!!
קטגוריה: בשר, מספר מנות: 5, זמן הכנה: 8 שעות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
להשרות את הקטניות יום לפני, לקצוץ גס 2 בצלים גדולים ולטגן רבע מהכמות עם הבשר רק בשביל לסגור את הבשר, בסיר גדול להניח את הקטניות, חתיכות התפוחי אדמה + בטטה להניח מסביב ואת הבשר מעל למלא מים עד כיסוי הבשר ולנקות את הקצף שיוצא ממנו. לתבל בשמן פפריקה + כמון + מלח + פלפל וסילאן לפי הטעם לזרוק פנימה את הבצל שנשאר להוסיף 4 שיני שום לאוהבי החריף - לחצות פלפל ירוק חריף ולהכניס לסיר, 2 תמרים. לחיטה - מלח, פלפל, כמון, קינמון, סילאן ו4 שיני שום על כמות של 400 גרם. נותנת לזה שעה בישול על הגז ואחר כך מכניסה לתנור עד הבוקר על 120°