לןגן

רוטב לדג סלומון

מאת: מירי לוי, פורסם: 04/11/2015 | 13:31
רוטב לדג סלומון

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 3, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים בסיר קטן/ מחבת את השמנת ומביאים לרתיחה.

  2. מוסיפים את כל השום( חשוב שלא יהיה קליפות של שום ברוטב).

  3. מוסיפים לרוטב מעט טימין קצוץ מעט פלפל גרוס קורט אגוז מוסקט ו2-3 עלי בזיליקום ומערבבים.

  4. מוסיפין חופן פטרוזיליה קצוצה ומערבבים.