לןגן

מרק ירקות בקערת לחם

מאת: אתי ממן, פורסם: 04/11/2015 | 13:24
מרק ירקות בקערת לחם

תקציר המתכון: ארוחה מושלמת!

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

מרק ירקות עם בשר

קערת לחם

תבלינים

אופן הכנה

  1. מרק ירקות- חותכים בשר לקוביות, מרתיחים, שוטפים ומסננים, חותכים את כל הירקות לקוביות, מעבירים את כל המצרכים לסיר גדול, כולל הבשר, מוסיפים תבלינים, מים, מבשלים עד לריכוך הירקות, לקראת סוף הבישול מוסיפים אטריות.

  2. מכינים קערות לחם - בקערת מיקסר עם וו לישה מערבלים קמח ושמרים, מוסיפים שמן, ביצים, סוכר, מים, מערבלים עד לקבלת בצק רך ונעים, לקראת סוף הלישה מוסיפים מלח, מכסים ומתפיחים שעה, לשים ידנית פעם נוספת, מתפיחים חצי שעה, מחלקים את הבצק לשמונה חלקים שווים, יוצרים כדור עם ידיים משומנות, מניחים בתוך תבנית מרופדת בנייר אפייה, יוצרים כדורים קטנים לידית, מניחים במרכז הכדור, בצלחת עמוקה מערבבים חלמונים עם סוכר חום, מברישים את הכדורים ומפזרים שומשום, אופים 170 מעלות בטורבו עד להזהבה.

  3. מצננים את הקערות, חותכים את החלק העליון בצורת כיפה, מרוקנים את הלחם,יוצקים מרק ובתיאבון!