לןגן

עוגיות שוקולד ״רעידת אדמה״

מאת: Shaindy Bleier-Cohen, פורסם: 03/11/2015 | 22:56
עוגיות שוקולד ״רעידת אדמה״

תקציר המתכון: עוגיות מדהימות וטעימות בטרוף.

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 20, זמן הכנה: 20 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

רכיבים לבלילה

אופן הכנה

  1. מדליקים תנור ל 180 מעלות ומחממים את המגשים עם נייר אפיה על כל מגש.

  2. לוקחים את השוקולד המריר ושוברים לחתיכות קטנות. ממיסים את השוקולד במיקרוגל או בסיר ומתחתיו סיר נוסף עם מים חמים. מוסיפים את השמן ומערבבים יחד עד שרואים שזה התקבל לאחד.

  3. טורפים במיקסר על עוצמה גבוה את הביצים והסוכר למשך 5 דקות.

  4. מנמיכים את העוצמה ומכניסים תוך כדי ערבוב את שאר המצרכים כולל השוקולד המומס.

  5. מכינים עיגולים בגודל 4/5 ס״מ או כל גודל שרוצים ומכניסים לתנור למשך 8-10 דקות.