לןגן

מוקפץ

מאת: Ortal Levi, פורסם: 03/11/2015 | 19:51

קטגוריה: ירקות, מספר מנות: 4, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים מחבת עם 2 כפות שמן קנולה. מכניסים את תכולת שקית הלקט למחבת. להפוך מדי פעם עד שניתן יהיה להפריד את כל הירקות.

  2. כאשר כל הירקות מופרדים והמחבת מלאה במים שהופשרו יש לסנן את תכולת המחבת.

  3. להוסיף 2 כפות שמן קנולה למחבת ולהחזיר את הירקות המסוננים להמשך הקפצה.

  4. להוסיף את הרטבים ומלח לפי הטעם.

  5. כשהירקות מוכנים להוסיף את הספגטי, לערבב, ולהגיש. בתאבון