לןגן

סלסלת תחרה מפרמזן

מאת: Shuly Asulin Karasin, פורסם: 03/11/2015 | 01:26
סלסלת תחרה מפרמזן

תקציר המתכון: סלט קיסר מוצע בסלסלת תחרה מפרמזן ... ברוטב בלעדי.

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 8, זמן הכנה: 15 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. כל סלסלה בערך 20 גרם שזה כמעט 1/3 כוס גבינה לאחר שגירדתן אותה ללא דחיסה. בפומפיה עם השיניים הקטנות לא הגדולות שייצאו לכן כמעין חוטים ארוכים ( זה מה שייתן את מראה התחרה

  2. להכין תחנה ליד הכיריים בה תניחו רשת לקרר את הסלסלאות וכוס גבוהה הפוכה מזכוכית לשתיה קרה ראו תמונת המחשה...

  3. לחמם את המחבת על להבה בינונית גבוהה ל 2 דקות

  4. להוריד מהאש ולפזר בעדינות את הגבינה המגורדת בשיכבה דקה 1/3 כוס גבינה מגורדת אוורירית לא דחוסה. אל תלחצו על הגבינה

  5. להחזיר לאש ולבשל לדקה או 2 או עד שמתחיל לקבל צבע זהבהב להורי מהאש לחכות טיפה שיתקרר ואז בעזרת מלקחיים לפרוס מעל תחתית הכוס כמו מפה ולתת לזה להתייבש אפשר ללחוץ בעדינות אם רוצים לתת יותר קיפולים אך תצטרכו להיות מעט זריזים.

  6. לחזור על אותה מעולה עם שאר הגבינה. לתת להתקרר לגמרי לפני שמגישים בה סלט ניתן לאכסן בקופסה הרמטית עד שבוע במקום יבש

  7. בהצלחה

  8. סירטון המחשה