לןגן

כרובית כבושה

מאת: ליאת שפיצר, פורסם: 02/11/2015 | 23:26
כרובית כבושה

תקציר המתכון: כרובית כבושה מ-ד-ה-י-מ-ה , מעט פיקנטית

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 10, זמן הכנה: 10 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

ירקות

לתיבול

אופן הכנה

  1. לקחת 2 ראשים של כרובית, לפרק לפרחים בגודל בינוני ולשטוף היטב. לחתוך את שני גבעולי הסלרי לחתיכות גדולות (כמו בתמונה) . להכניס לצנצנת את פרחי הכרובית, גבעולי הסלרי ופלפל סודנייה . לתבל בחצי כוס מלח, 1.5 כוסות חומץ ומים עד למילוי הצנצנת. לסגור היטב ולערבב (לשקשק את הצנצנת שכל התיבול יתערבב). מוכן לאכילה תוך 3 ימים (אם תתאפקו... חחח ) , בתאבון :) * טיפ ממני אליכן - להכניס רק מזלג נקי לצנצנת *

  2. טיפ נוסף - אם אתן טועמות וזה טיפה מלוח/חמוץ לטעמכן - פשוט לשפוך מעט מים מן הצנצנת ולהוסיף מים מינרליים.