לןגן

קוראסונים טבעוניים

מאת: Nava Shklar, פורסם: 31/10/2015 | 17:28
קוראסונים טבעוניים

תקציר המתכון: קוראסונים בריאים וטעימים במיוחד

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 40, זמן הכנה: 11 שעות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

לסירופ

אופן הכנה

  1. להכין בצק מקמח, מחמצת, כף שמן קוקוס וסילאן ולהוסיף את המים בהדרגה עד לקבלת בצק אחיד ונעים. לכסות במגבת ולתת לבצק לנוח חצי שעה. לאחר חצי שעה לפתוח את הבצק על משטח נקי ולמרוח כף שמן קוקוס, לקפל לשלוש ולגלגל ולהחזיר למנוחה של חצי שעה ושוב לפתוח, למרוח ולקפל. בסך הכל ארבע פעמים. אחרי הפעם הרביעית להכניס למקרר לשמונה שעות. לחלק לחמש חלקים שווים, להוציא בכל פעם רק חלק אחד ולהשאיר הקערה במקרר. לפני שמתחילים ממיסים את השוקולד המריר בסיר קטן ומוסיפים לו את הסילאן, מערבבים טוב ומניחים בצד להתקרר מעט. בסיר אחר מכינים את הסירופ, מבשלים את המים עם הסילאן ומניחים לקירור. לרדד דק מאוד לצורת פיצה, לחלק לשמונה משולשים. למרוח מעט מהשוקולד בקצה הרחב של המשולש ולגלגל לכיוון הקצה, להכניס מעט את הקצוות כלפי פנים ולהניח בתבנית. (לא צריך לשמן) לאפות ב170 מעלות בערך עשרים דקות. ברגע שמוציאים מורחים בסירופ ומניחים על מגש להתקרר.