תקציר המתכון: קראנצי מבחוץ ונגיס בפנוכו עם טעם מתקתק!!! ממליצה בגדול!!!
קטגוריה: ירקות, מספר מנות: 5, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
לאחר שהשרינו את הכרובית לסנן היטב וליבש את הפרחים.
לאבק את החתיכות בקמח לפזר מעט מלח ופלפל
בצלחת נפרדת תניחו את הביצים ותתטרפו היטב.
בצלחת שניה את פירורי הפנקו
לחלק בין 2 הצלחות את התבלינים שעירבבנו ביחד.
לטבול בביצה את הפרחים ולתת מעטפת דקה של הביצה ואז לתוך הפנקו במחבת על להבה בינונית לחמם את השמן ולטגן מכל הצדדים לצבע שחום. להגיש עם לימון ,טחינה
בתיאבון