לןגן

צלעות כבש וכתף טלה

מאת: Shuly Asulin Karasin, פורסם: 30/10/2015 | 22:41
צלעות כבש וכתף טלה

תקציר המתכון: כשגברת "טלה" ומר "כבש" נפגשים.... או מיי גוד!!!!! גן עדן של אהבה..... לכל אוהבי הבשר על האשששששש

קטגוריה: פסח, מספר מנות: 5, זמן הכנה: 40 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להכין את המנגל או הבר-בי-קיו שיהיה חם מאוד 230 מעלות ולמנגל, גחלים שיהיו אדומים ללא להבות

  2. מיד לפני שמניחים את הבשר לפזר מלח פלפל ושמן לצלות 10 דקות כל צד ולתת לנוח 10-15 דקות

  3. בתאבון