לןגן

צ'ורוס של "הביוקר" במילוי מטרף של.... גנאש, קרם וניל, ריבת חלב, ריבת פטל, נוטלה...

מאת: Shuly Asulin Karasin, פורסם: 30/10/2015 | 21:45
צ'ורוס של "הביוקר" במילוי מטרף של.... גנאש, קרם וניל, ריבת חלב, ריבת פטל, נוטלה...

תקציר המתכון: מתכון משגע עם ביצה אחת בלבד!!!!

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

המילוי של הקרם וניל

לבצק הצ׳ורוס

אופן הכנה

  1. לגנאש:

  2. 1/2 כוס שמנת מתוקה

  3. 1/2 כוס שוקולד מריר שבור לחתיכות

  4. כף חמאה רכה ללא מלח

  5. לחמם את השמנת בסיר קטן. על להבה בינונית גבוהה

  6. ולהביא לרתיחה...להוריד מהאש להוסיף את השוקולד עד להמסתו ואז להוסיף את החמאה ולערבב עד למרקם חלק ומבריק והוא מוכן למילוי

  7. קרם וניל :

  8. להקציף את הגבינה עם הסוכר לקרם אחיד להוסיף תמצית וניל ולהמשיך להקציף ולהוסיף את השמנת מתוקה ולהקציף לקצף עמיד

  9. לא להקציף יותר מידי אחרת המרקם ייצא לכן גבינתי

  10. לבצק הצ׳ורוס: ( למתכון עם בלילת תות שדה להוסיף כף או 2 של מחית תות שדה לתערובת לאחר הוספת הביצים)

  11. בסיר בינוני להביא לרתיחה עדינה את מים, חמאה סוכר וניל מלח

  12. לאחר שהסוכר נמס המים רתחו... להוריד מהלהבה

  13. להוסיף את הקמח ולערבב בכף עץ עד לקבלת מחית בצקית

  14. לקרר עש למצב חמים לא רותח ולא חם.

  15. להוסיף את הביצה הטרופה עם הקוניאק ולהמשיך לערבב עד לבצק אחיד וכייפי

  16. הבצק צריך להיות רך ונעים לא נוזלי ולא נשפך

  17. לתת לנוח ל 10 דקות ואז למלא שק זילוף עם צנתר כוכב גדול 8-10 ממ

  18. לחמם שמן קנולה עמוק 5 סמ גובה תשמשו בשיטת הגזר ( איך לדעת מתי השמן מוכן לטיגון)

  19. ראו סרטון המחשה לטיפ שמאוד תאהבו

  20. להזליף ישירות לתוך השמן לעבוד בצורה ישרה של צ׳ורוס יצאו לכן ישרים

  21. אם יתעקמו טיפה אז בעזרת כף ניתן ליישר מיד לאחר שהכנסתן לתוך השמן

  22. להשחים יפה ולסנן או על מגבת ספיגה

  23. בעזרת שיפוד מעץ בקוטר של 2-3 ממ לחורר את הצ׳ורוס לאורכו

  24. ראו תמונות המחשה... יצאתי עם רעיון להכין צינור מנייר אלומיניום שאיתו תוכלו להשחיל דרך הצ׳ורוס

  25. למלא באיזה קרם שתירצו בעזרת צנטר צר שהקרם ייכנס פנימה מ2 הכוונים

  26. לגלגל עם הסוכר ולהגיש

  27. בתיאבון