לןגן

קניידלך

מאת: ניבה בן שבת, פורסם: 01/04/2015 | 21:47

תקציר המתכון: מתכון זה אני עושה כבר שנים וזה מזכיר לי את סבתי היקרה

קטגוריה: פסח, מספר מנות: 6, זמן הכנה: 15 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. קוצצים את הבצל ומטגנים עד הזהבה בקערה מערבבים את הקמח מצה מלח ופלפל שחור מוסיפים את הבצל המטוגן ביצים ומים רותחים ומערבבים עד תערובת חלקה בסיר מים רותחים או מרק עושים כדורים בגודל של פינג פונג ומבשלים כ 10 דקות ומגישים במרק עוף