לןגן

תבשיל קציצות, זיתים ופטריות

מאת: אתי ממן, פורסם: 28/10/2015 | 11:15
תבשיל קציצות, זיתים ופטריות

תקציר המתכון: מומלץ!

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 10, זמן הכנה: 90 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לקציציות

לתבשיל זיתים ופטריות

אופן הכנה

  1. להכנת קציצות בשר - מערבבים את כל המצרכים, מכינים קציצות, מטגנים חצי טיגון, (דקה מכל צד), לקציצות קטנות, יוצרים כדורים קטנים ומטגנים, מניחים על נייר סופג.

  2. מכינים תבשיל קציצות, זיתים ופטריות - מרתיחים זיתים בסיר מים פעמיים, זורקים את המים ושוטפים טוב, חותכים עגבניות לקוביות, מעבירים לסיר, מוסיפים בצל מטוגן, שום, מטגנים קלות, מוסיפים זיתים, פטריות, תבלינים, כוס מים, מבשלים עד להסמכת הרוטב.

  3. לתבשיל קציצות בלבד - בסיר רחב שמים חצי כוס מים, חצי כפית כורכום, כף אבקת מרק עוף, 2 שיני שום קצוץ, מערבבים ומסדרים קציצות, מבשלים כ20 דקות..

  4. תבשיל טעים במיוחד!!!