לןגן

שכבות טארט, ג'לי וקצפת

מאת: אתי ממן, פורסם: 27/10/2015 | 20:25
שכבות טארט, ג'לי וקצפת

תקציר המתכון: ייאאממיי..

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 12, זמן הכנה: 90 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

טארט

לקצפת

ציפוי ג'לי

אופן הכנה

  1. מקציפים חלבונים עם סוכר, מוסיפים חלמונים, קמח, אבקת אפייה, מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה, משמנים עם ספריי שמן, שופכים את התערובת, אופים 170 מעלות כרבע שעה, מצננים, מניחים תבנית רינג לפי בחירה (רינג עגול, מרובע, לב), חותכים לפי גודל הרינג,

  2. מכינים ג'לי לפי הוראות באריזה, מערבבים ג'לטין עם מים, מוסיפים לג'לי, יוצקים על העוגה, מכניסים למקרר להתייצבות.

  3. מקציפים קצפת צמחית, מים, אינסטנט, אבקת ג'לי, יוצקים על הג'לי, וכך יוצרים כמה שכבות, מקפיאים לילה, מחלצים מהתבנית ושומרים במקרר..

  4. להכנת עוגה גדולה יותר, ניתן להכין שני טארטים ולהכפיל כמות קצפת וג'לי.