לןגן

כבדים עם בצל מקורמל ופירה

מאת: ליאת שפיצר, פורסם: 26/10/2015 | 22:05
כבדים עם בצל מקורמל ופירה

תקציר המתכון: כבדי עוף עם בצל מקורמל , פירה וסלט - ארוחה מושלמת ומדהימה !

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 5, זמן הכנה: 35 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לכבדים

לפירה

אופן הכנה

  1. לקחת קילו כבדי עוף לשרוף אותם על רשת או על גחלים. לחתוך 6 בצלים לבנים לרצועות דקות ולטגן אותם עם 6 כפות שמן עד שנהפך לקרמל - בערך 20 דקות. כשהבצל מקורמל להוסיף את הכבדים ולתבל בחצי כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור , כפית אבקת מרק עוף וכף גדושה כמון - לערבב ולבשל הכל ביחד בערך 5-6 דקות על אש נמוכה. בהגשה לפזר מעל קצת בצל ירוק קצוץ.

  2. לקלף 7 תפוחי אדמה , לחתוך לרבעים ולהרתיח בסיר עם מים יחד עם מלח, חצי כפית כורכום ו - 4 כפות שמן. כשהתפוח-אדמה מבושל להוציא אותו מהמים , למעוך אותו ולתבל בחצי כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור, ולהוסיף חצי צרור פטרוזיליה קצוצה. אם יש צורך להוסיף עוד 2-3 כפות שמן. להגיש חם לצד סלט ירקות ובתאבון :)