לןגן

מרק עדשים חומות

מאת: אתי ממן, פורסם: 26/10/2015 | 10:35
מרק עדשים חומות

תקציר המתכון: מקבלים את החורף באהבה..

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 20, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

תבלינים

אופן הכנה

  1. חותכים את הבשר לקוביות, מרתיחים בסיר עם מים עד להתרככות, שוטפים טוב..

  2. בסיר גדול ועמוק שמים עדשים (לשטוף), עגבניות מגורדות, גזר מגורד, כוסברה קצוצה, בצל ירוק קצוץ, בצל מטוגן, בשר, תבלינים, מים, מבשלים עד להסמכת המרק כ שעה ורבע..