לןגן

שניצל עוף בתיבול מיוחד

מאת: לילך טייב, פורסם: 25/10/2015 | 16:04
שניצל עוף בתיבול מיוחד

תקציר המתכון: את התיבול לשניצלים הללו לימדה אותי שכנתי היקרה פייגי, בכל פעם שאני מכינה אותם אני מברכת אותה. כמה טעימים הם!! משהו קצת יותר מיוחד מהשניצל הסטנדרטי שאתם מכירים.

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 7, זמן הכנה: 20 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שוטפים ומנקים את השניצלים, מניחים אותם בתוך קערה. מוסיפים פטרוזיליה קצוצה ואת שאר המרכיבים ומערבבים היטב. משרים למשך חצי שעה.

  2. מחממים שמן עמוק במחבת גדולה. שמים את פירורי הלחם בצלחת עמוקה. מצפים את השניצלים משני צידיו בפירורים ומטגנים. מטגנים כל צד עד להזהבה. מניחים על מגש עם נייר סופג שמן. תהינו!!!