לןגן

סלט אליביה

מאת: יאנוש בננוש, פורסם: 25/10/2015 | 15:50

תקציר המתכון: דומה לסלט תפו"א אבל זה סלט רוסי

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 3, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: לא כשר, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. את הביצים והתפוח אדמה לבשל במים .

  2. לוקחים קערה

  3. שמים בתוך הקערה את ה - אפונה .

  4. חותכים את המלפפון החמוץ , מרטלדה , חצי הבצל

  5. ואז את הביצים והתפוח אדמה אחרי שמתבשלים לקלף את שניהם ולחתוך לריבועים כמו כולם

  6. לשים מיונז לטעום ורק אז לשים מלח לפי הטעם

  7. ובתיאבון :-)